Pokličite nas:  082 800 666 ali 02 300 0 700 / info@interaktivni.si

Lep pozdrav

Interaktivna tabla Cleverboard 5 87'' + ultra širokokotni projektor Vivitek D755WT Povečava

Akcija

Interaktivna tabla Cleverboard 5 87'' + ultra širokokotni projektor Vivitek D755WT

Vrhunski interaktivni sistem v formatu 16:10. 10-točkovni dotik s prsti. Stroškovno učinkovita rešitev vam ponuja zanesljivo tehnologijo in izjemno dodano vrednost pri interaktivnem učenju. Velikost table 87'' – 221 cm. Podpira operacijske sisteme Windows, Linux in Mac. Priložen namenski projektor z ultra širokokotno projekcijo in izjemno svetlo sliko - Vivitek D755WT

Na zalogi

Redna cena: 2.498,00 €

1.549,00 €

Cena brez DDV

Šifra: Clever5-D755WT

Garancija 5 let

Ugodno financiranje

Izobraževanja

Montaža in servis

Pokličite za svetovanje

 

Prelistajte nov katalog

Vprašaj za ponudbo

 

Opis izdelka

Podrobnosti

Vrhunski interaktivni sistem in hkrati stroškovno učinkovita rešitev


Razširite svoje interaktivne zmogljivosti s popolnoma novim modelom interaktivnega sistema - pametne table Cleverboard 5 in projektorja z ultra širokokotno projekcijo Vivitek D755WT. Izkoristite prilagodljiv sistem pisanja s prsti ali pisali, enostavno uporabo in ultra kratko projekcijo.

Cleverboard 5 87'' ponuja kombinacijo enostavnega dela z interaktivno tablo in moči računalnika, ki v povezavi s projektorjem omogoča uporabniku projiciranje delovnega namizja na površino interaktivne table.


Novo: tehnologija dotika kot pri interaktivnih zaslonih

Tabla omogoča kar 10 hkratnih dotikov, kar pomeni, da lahko na njej sodeluje 2 ali več uporabnikov hkrati. Izjemna ločljivost dotika omogoča natančnost dotika na manjše ali enako 1mm.

Pisanje s prsti ali pisali, naravno premikanje s potezami in upravljanje programske opreme je na interaktivni tabli Clever Board tako preprosto, kot bi uporabili tablico ali pametni telefon.

16% večja delovna površina - več prostora za vsebine

Tabla, ki je posebej ustvarjena ža šolske ustanove ima zelo trpežno jekleno površino, odporno na udarce in praske, z optimalno lastnostjo odboja projekcije. Hkrati je tudi magnetna tabla, ki omogoča pisanje z običajnimi piši briši flomastri.

V dimenziji 16:10 boste ob isti višini kot pri klasičnih dimenzijah 4:3 imeli dodatnih 31 cm širšo delovno površino za delo z vašimi vsebinami.

Tabli je priložena programska oprema za interaktivni pouk:


- Clever Lynx 5 (za Windows, Mac in Linux)

Lynx 5 interaktivna programska oprema omogoča učencem bogato interaktivno izkušnjo v razredu. Omogoča, da so učenci aktivno vključeni v vsebine in lahko odlično sodelujejo. Z uporabo Lynx 5 programske opreme lahko učitelji vnaprej pripravijo zanimive interaktivne vsebine pridobljene iz različnih virov. S prijaznim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom je uporaba programa hitra, enostavna in učinkovita. Lynx 5 odpira različne tipe interaktivnih datotek, med drugim tudi tiste, ki so narejene v SMART Notebook-u. Preberite si več o Lynx 5

- Snowflake Multi Teach:

Spoznajte rešitev skozi zabavo in igro pri različnih šolskih predmetih. Snowflake MultiTeach je zabavna aplikacija namenjena sproščenemu izobraževanju, pridobivanju znanja skozi igro za nadobudne šolarje. Vse igre in aktivnosti so namenjene izpopolnitvi komunikacijske in družabne ravni. Ob sodelovanju in deljenju idej skozi igro učenci pridobivajo na povezanosti in samozavesti. Snowflake MultiTeach bodo učenci z veseljem uporabljali v šoli kot tudi pri obšolskih dejavnostih.

- DisplayNote - licenca za 10 uporabnikov:

S to rešitvijo lahko predavatelji in učitelji dostopajo do vsebin pripravljenih na Clevertouch zaslonu in z njimi upravljajo preko tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Pripravljene vsebine se lahko delijo več uporabnikom hkrati na njihove naprave preko oblaka ali WiFi-ja.

- CleverMaths:

Vključuje orodja za pripravo interaktivnih vsebin s katero boste v razredu pritegnili pozornost in zanimanje učencev. Pripravite interaktivne vsebine s ponujenimi orodji namenjenim pripravi matematičnih in fizikalnih vsebin, kakor tudi vsebin za pouk kemije. Orodja v programu vam avtomatsko pomagajo pri oblikovanju formul, izpolnjevanju le-teh. Program prepozna formulo, jo avtomatsko uporablja, jo spreminja glede na ukaze in oblikuje tudi v besedilo. Preberite si več o CleverMaths...

- Omogoča uporabo programske opreme SMART Learning Suite (na voljo za doplačilo)

 

V kolikor želite na zaslonu uporabljati še kakšno drugo interaktivno programsko opremo, vam Cleverboard 5 za to zagotavlja odlične pogoje.

 

Projekcija iz ekstremno kratke razdalje


Projektor Vivitek D755WT omogoča projekcijo slike iz ultra kratke razdalje, ki praktično odpravi problem sence in bleščanja močne svetlobe iz projektorja uporabniku v oči. Z izjemno visoko svetilnostjo iz ultra krake razdalje in kontrastom bodo vaše predstavitve barvno bogate in dovolj svetle tudi v bolj zahtevnih svetlobnih pogojih oz. prostorih s slabšo možnostjo zatemnitve prostorov.

Projektor ima dolgo življensko dobo žarnice, ki v eko delovanju znaša kar 10.000 ur


Kakovost interaktivne table in projektorja proizvajalca jamčita s kar 5 letno garancijo.*


*Velja za samo izobraževalne ustanove. Interaktivno tablo je potrebno registrirati za pridobitev dodatne garancije 3+2 leti na skupaj 5 let.


Tehnične podrobnosti

Tehnične podrobnosti

Diagonala table 87" - 221 cm
Ločljivost table 8192 x 8192
Dimenzije table 1943 x 1240 x 38 cm
Povezava table USB 2.0
Ločljivost projektorja 1280 x 800
Svetilnost projektorja 3300 ANSI
Kontrast projektorja 10.000:1
Priključki projektorja HDMI, VGA, AV, RJ45
Žarnica projektorja 10.000 ur (Eco-mode), 5000 ur (Normal)
Garancija 5 leti tabla, 5 let projektor (žarnica 3 leta oz. 2000ur) - velja ob registraciji izobraževalne ustanove
Blagovna skupina Clevertouch

Dokumenti

PDF Dokumenti:

Ni priloženih dokumentov.

Video

Video:

Programska oprema za matematike, fizike in kemike - CleverMaths

Programska oprema za brezžično kolaboracijo DisplayNote

Dostava

Ne veste kako bi odpeljali kupljene izdelke?

Brez skrbi, kupljene izdelke vam v najkrajšem možnem času dostavimo.

Dostava

Priporočamo...