Pokličite nas:  082 800 666 ali 02 300 0 700 / info@interaktivni.si

Lep pozdrav

Interaktivni zaslon Clevertouch V-Series 65" 4K Ultra HD Povečava

Akcija

Interaktivni zaslon Clevertouch V-Series 65" 4K Ultra HD

Interaktivni zaslon 4K Ultra HD z diagonalo 65'' oz 165,1 cm je primeren za manjše in srednje velike učilnice. Ker ima Clevertouch V-Series vgrajen PC ga preprosto vključite in ga lahko takoj uporabljate. Vgrajen Android PC omogoča namestev poljubnih aplikacij za delo z različnimi dokumenti (Office, PDF, avdio, video in slike)

Na zalogi

Redna cena: 2.749,00 €

2.359,00 €

Cena brez DDV

Šifra: clv654k

Garancija 5 let

Ugodno financiranje

Izobraževanja

Montaža in servis

Pokličite za svetovanje

 

Prelistajte nov katalog

Vprašaj za ponudbo

 

Opis izdelka

Podrobnosti

Preprosta in izjemno funkcionalna interaktivna rešitev z vrhunsko sliko

Interaktivni zasloni delujejo povsem enako kot interaktivne table, le da za sliko ne potrebujejo projektorja. Slika na zaslonu je v impresivni ločljivosti 4K Ultra HD, živih barv in s kristalno čisto ostrino.

Ker ima Clevertouch V-Series vgrajen PC ga preprosto vključite in ga lahko takoj uporabljate. Seveda pa lahko nanj priključite številne druge vire tako z žično, kot tudi z brezžično povezavo.

Vgrajen Android PC omogoča namestev poljubnih aplikacij za delo z različnimi dokumenti (Office, PDF, avdio, video in slike)


Zaslonu je priložena programska oprema za interaktivni pouk:


- Clever Lynx 5 (za Windows, Mac in Linux)

Lynx 5 interaktivna programska oprema omogoča učencem bogato interaktivno izkušnjo v razredu. Omogoča, da so učenci aktivno vključeni v vsebine in lahko odlično sodelujejo. Z uporabo Lynx 5 programske opreme lahko učitelji vnaprej pripravijo zanimive interaktivne vsebine pridobljene iz različnih virov. S prijaznim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom je uporaba programa hitra, enostavna in učinkovita. Lynx 5 odpira različne tipe interaktivnih datotek, med drugim tudi tiste, ki so narejene v SMART Notebook-u. Preberite si več o Lynx 5

- Snowflake Multi Teach:

Spoznajte rešitev skozi zabavo in igro pri različnih šolskih predmetih. Snowflake MultiTeach je zabavna aplikacija namenjena sproščenemu izobraževanju, pridobivanju znanja skozi igro za nadobudne šolarje. Vse igre in aktivnosti so namenjene izpopolnitvi komunikacijske in družabne ravni. Ob sodelovanju in deljenju idej skozi igro učenci pridobivajo na povezanosti in samozavesti. Snowflake MultiTeach bodo učenci z veseljem uporabljali v šoli kot tudi pri obšolskih dejavnostih.

- DisplayNote - licenca za 10 uporabnikov:

S to rešitvijo lahko predavatelji in učitelji dostopajo do vsebin pripravljenih na Clevertouch zaslonu in z njimi upravljajo preko tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Pripravljene vsebine se lahko delijo več uporabnikom hkrati na njihove naprave preko oblaka ali WiFi-ja.

- CleverMaths:

Vključuje orodja za pripravo interaktivnih vsebin s katero boste v razredu pritegnili pozornost in zanimanje učencev. Pripravite interaktivne vsebine s ponujenimi orodji namenjenim pripravi matematičnih in fizikalnih vsebin, kakor tudi vsebin za pouk kemije. Orodja v programu vam avtomatsko pomagajo pri oblikovanju formul, izpolnjevanju le-teh. Program prepozna formulo, jo avtomatsko uporablja, jo spreminja glede na ukaze in oblikuje tudi v besedilo. Preberite si več o CleverMaths...

- Omogoča uporabo programske opreme SMART Learning Suite (na voljo za doplačilo)

 

V kolikor želite na zaslonu uporabljati še kakšno drugo interaktivno programsko opremo, vam Clevertouch V-Series za to zagotavlja odlične pogoje.


Kakovost zaslona proizvajalec jamči s kar 5 letno garancijo.


Tehnične podrobnosti

Tehnične podrobnosti

Diagonala table 65" - 165,1 cm
Ločljivost table 4K Ultra HD 3840x2160
Dimenzije table 152,2 x 94,4 x 9,8 cm
Garancija 5 let
Blagovna skupina Clevertouch

Dokumenti

Video

Video:

Programska oprema za matematike, fizike in kemike - CleverMaths

Programska oprema za brezžično kolaboracijo DisplayNote