Pokličite nas:  082 800 666 ali 02 300 0 700 / info@interaktivni.si

Lep pozdrav

Clevertouch V-Series 86" 4K Ultra HD interaktivni zaslon Povečava

Akcija

Clevertouch V-Series 86" 4K Ultra HD interaktivni zaslon

Interaktivni zaslon 4K Ultra HD po dostopnejši ceni z diagonalo 86'' oz 218,4 cm je primeren za srednje in velike učilnice. Ker ima Clevertouch V-Series vgrajen PC ga preprosto vključite in ga lahko takoj uporabljate. Vgrajen Android PC omogoča namestev poljubnih aplikacij za delo z različnimi dokumenti (Office, PDF, avdio, video in slike)

Na zalogi

Redna cena: 4.995,00 €

3.749,00 €

Cena brez DDV

Šifra: 15486VEXSD

Garancija 5 let

Ugodno financiranje

Izobraževanja

Montaža in servis

Pokličite za svetovanje

 

Prelistajte nov katalog

Vprašaj za ponudbo

 

Opis izdelka

Podrobnosti

NOVA GENERACIJA interaktivnih zaslonov Clevertouch V Series: 

- Vrhunska slika živih barv in kristalne ostrine v ločljivosti Ultra HD 4K
- Visoko odziven dotik s prsti in pisali na 20 hkratnih dotikov
- Superglide površina za gladko drsenje s prsti po zaslonu, antirefleksno kaljeno steklo
- Vgrajen računalnik z Android OS (z omogočenimi nadgradnjami sistema preko spleta - OTA)
- Deluje podobno kot klasičen flipchart ali piši briši tabla, le da je digitalna - preprosto jo vključite in začenete pisati
- Pred nameščene aplikacije na vgrajenem računalniku omogočajo preprosto odpiranje in urejanje najbolj pogosto uporabljanih tipov datotek (Office, PDF, avdio, video in slike)
- Delite svoje zapiske takoj, ko jih dokončate s pomočjo emaila ali jih shranite v oblak...
- MDM napredno upravljanje, nadzor ter nudenje oddaljene pomoči na vseh zaslonih centralizirano v oblaku za administratorje


Preprosta uporaba

Interaktivni zaslon Clevertouch odlikuje preprostost uporabe. Vgrajen računalnik Android omogoča intuitivno uporabo, kot bi uporabljali tablico. Samo vključite ga z dotikom in uporabljate. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon.
Številni vhodi omogočajo tudi žično priključitev več dodatnih zunanjih virov na interaktivni zaslon. HDMI izhod pa omogoča podvojitev slike iz zaslona na dodaten zaslon ali projektor.

Clevershare 2

Brezžično povežite na zaslon do 32 uporabniških naprav, ne glede na vrsto naprave in operacijski sistem. Iz tako povezanih naprav lahko varno projicirate poljubne vsebine (avdio in video) na zaslon, hkrati pa imate dvostranski nadzor vaše naprave kot tudi zaslona iz katerekoli strani - iz zaslona, kadar stojite pred njim ali iz svoje naprave, kadar ste oddaljeni od zaslona. Na zaslonu lahko hkrati prikazujete do 4 različne vire v načinu split view. S pomočjo Clevershare brezžične povezave lahko vaš osebni ali prenosni računalnik spremenite v napravo z zaslonom na dotik.
Aplikacija oz. klient Clevershare 2 app je na voljo za Windows, Mac, iOS in Android naprave.

Zaslonu je priložena programska oprema za interaktivni pouk

Programska oprema je pri Clevertouch-u brezplačna, prav tako so vam skozi vso življenjsko dobo naprave na voljo brezplačne vse nadgradnje in podpora.

- Clever Lynx 6 (za Windows, Mac in Linux)

Lynx 6 interaktivna programska oprema omogoča učencem bogato interaktivno izkušnjo v razredu. Omogoča, da so učenci aktivno vključeni v vsebine in lahko odlično sodelujejo. Z uporabo Lynx 6 programske opreme lahko učitelji vnaprej pripravijo zanimive interaktivne vsebine pridobljene iz različnih virov. S prijaznim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom je uporaba programa hitra, enostavna in učinkovita. Lynx 6 odpira različne tipe interaktivnih datotek, med drugim tudi tiste, ki so narejene v SMART Notebook-u. Preberite si več o Lynx 6

- Snowflake Multi Teach:

Spoznajte rešitev skozi zabavo in igro pri različnih šolskih predmetih. Snowflake MultiTeach je zabavna aplikacija namenjena sproščenemu izobraževanju, pridobivanju znanja skozi igro za nadobudne šolarje. Vse igre in aktivnosti so namenjene izpopolnitvi komunikacijske in družabne ravni. Ob sodelovanju in deljenju idej skozi igro učenci pridobivajo na povezanosti in samozavesti. Snowflake MultiTeach bodo učenci z veseljem uporabljali v šoli kot tudi pri obšolskih dejavnostih.

- DisplayNote - licenca za 10 uporabnikov:

S to rešitvijo lahko predavatelji in učitelji dostopajo do vsebin pripravljenih na Clevertouch zaslonu in z njimi upravljajo preko tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Pripravljene vsebine se lahko delijo več uporabnikom hkrati na njihove naprave preko oblaka ali WiFi-ja.

- CleverMaths:

Vključuje orodja za pripravo interaktivnih vsebin s katero boste v razredu pritegnili pozornost in zanimanje učencev. Pripravite interaktivne vsebine s ponujenimi orodji namenjenim pripravi matematičnih in fizikalnih vsebin, kakor tudi vsebin za pouk kemije. Orodja v programu vam avtomatsko pomagajo pri oblikovanju formul, izpolnjevanju le-teh. Program prepozna formulo, jo avtomatsko uporablja, jo spreminja glede na ukaze in oblikuje tudi v besedilo. Preberite si več o CleverMaths...

- Omogoča uporabo programske opreme SMART Learning Suite (na voljo za doplačilo)

 

V kolikor želite na zaslonu uporabljati še kakšno drugo interaktivno programsko opremo, vam Clevertouch Plus Series za to zagotavlja odlične pogoje.


Kakovost zaslona proizvajalec jamči s kar 5 letno garancijo.

 


Tehnične podrobnosti

Tehnične podrobnosti

Diagonala table 86" - 218,4 cm
Ločljivost 4K Ultra HD 3840x2016
Dimenzije 198,9 x 116,9 x 10,0 cm / teža 76 kg
Garancija 5 let
Blagovna skupina Clevertouch

Dokumenti

Video

Video:

Programska oprema za matematike, fizike in kemike - CleverMaths

Programska oprema za brezžično kolaboracijo DisplayNote