Pokličite nas:  082 800 666 ali 02 300 0 700 / info@interaktivni.si

Lep pozdrav

Novice

Aktualne novice:

8.3.2017 - Clevertouch Pro na 56. Sejmu dom - z interaktivnim zaslonom nameščenim na mobilnem kovertibilnem stojalu, podjetje Lumar d.o.o na inovativen način predstavlja svoje vrhunske izdelke - eko&pasivne montažne hiše, ki jih tržijo na območju Slovenije, Avstrije, Italije, Švice... Na mobilnem stojalu so sami oblikovali in izdelali tudi atraktiven podstavek v njihovem stilu.

 

Clevertouch Pro na sejmu Dom


29.2.2017 - Postali smo ekskluzivni distributer interaktivne opreme znamke Clevertouch. Izjemno široka ponudba interaktivnih zaslonov z vgrajenim računalnikom in priloženo programsko opremo tako za izobraževalne, kot tudi poslovne namene, vam je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. V Veliki Britaniji, od koder izvira, ima Clevertuch velik ugled, saj ima zavidljiv več kot 30% tržni delež. Kakovost proizvajalec jamči s kar 5 letno garancijo. Končne uporabnike in partnerje v Sloveniji vabimo k oddaji povpraševanj. Veselimo se vašega odziva.


Clevertouch


3.10.2016 - Obiščite nas na 10. mednarodni konferenci SIRikt 2016, ki bo 6.-7.10.2016 v Kranjski Gori, v Hotelu Kompas - Tokrat vam bomo predstavili celovito rešitev izvedbe interaktivnega pouka s pomočjo interaktivnega zaslona SMART in interaktivne programske opreme MozaBook. Skupaj s partnersko založbo Modrijan vas z veseljem pričakujemo in se veselimo vašega obiska. Pripravili smo vam tudi majhno presenečenje.

Obiščite nas na SIRikt-u


3.3.2015 - Obiščite nas na mednarodni konferenci IATEFL v termah Topolšica 7.3. in 8.3. - Predstavili vam bomo aktualno verzijo programske opreme SMART Notebook 14.3. Za vse udeležence pa smo pripravili posebno ugodnost.


15.1.2015 - Obiščite nas na razstavnem prostoru SMART (F228) na največjem izobraževalnem dogodku BETT 2015. Za vas bomo pripravili predstavitev rešitev SMART v slovenskem jeziku. Več informacij...

Več informacij

 

17.11.2014 - Na voljo vam je dodatkek SMART Maestro za upravljanje interaktivne table s pomočjo iPad. V sklopu programske opreme SMART Notebook 14.2 in dodatkov Advantage, si ga lahko uporabniki dodatek Maestro brezplačno namestite. Na svoj iPad pa si iz Applove spletne trgovine aplikacij App Store namestite mobilno aplikacijo SMART Notebook, ki stane 5,39 EUR. Tako dodate upravljanju interaktivnih tabel SMART Board novo dimenzijo in se lahko med predavanjem prosto gibljete po razredu. Oglejte si video predstavitev.

 

19.9.2014 - Z rešitvami SMART smo se predstavili na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Zanimanje je bilo veliko saj je med drugimi naš razstavni prostor obiskal tudi predsednik vlade g. Miro CERAR s svojo ekipo. Predstavili smo mu interaktivne rešitve, ki jih ponuja SMART za poslovne uporabnike. Z zanimanjem je spremljal predstavitev delovanja SMART interaktivnega zaslona SMART 8055 v kombinaciji s programsko opremo SMART Meeting Pro 4.1.

 

18.8.2014 - Obiščite nas na razstavnem prostoru SMART na Prvi letni konferenci za ravnatelje in 2. Mednarodni konferenci o učenju in poučevanju matematike KUPM 2014,
ki se bosta odvijali v Termah Čatež 20.8 in 21.-22.8.2014. Razstavni prostor SMART se bo nahajal v preddverji večnamenske dvorane v hotelu Toplice****. Imeli boste priložnost v živo preizkusiti SMART rešitve za šole ter nas v živo vprašati vse kar vas zanima v zvezi z interaktivnimi rešitvami SMART. Ob tej priložnosti smo za vas pripravili zelo ugodne pakete, ki jih bodo še posebej veseli matematiki.

povezava do uradne spletne strani

povezava do uradne spletne strani13.3.2014 - Na medgeneracijskem centru Simbioza v Ljubljani je potekal brezplačen mini seminar z naslovom "Kako uporabljati interaktivno tablo SMART Board v praksi". Zanimanje za seminar je bilo veliko, saj ste zapolnili vsa prosta mesta. Na seminarju ste prejeli veliko informacij, kako uporabljati večkrat nagrajeno programsko opremo SMART notebook pri svojem pouku. Vsem udeležencem smo podelili praktično darilo ter kupon s posebno ugodnostjo. Najbolj aktivni na seminarju so si prislužili še dodatno praktično darilo. Za vaš obisk se vam iskreno zahvaljujemo.


10.3.2014 - Na voljo so vam novi SMART interaktivni sistemi serije M600. Nova serija v Sloveniji najbolj priljubljenega in prodajanega modela interaktivnih tabel sedaj prinaša možnost dvojnega dotika... Kliknite tukaj in si preberite si več o modelih serije M600.


27.11.2013 - Odkrijte SMART-ove novosti na BETT SHOW 2014. Vabimo vas, da obiščete SMART razstavni prostor C500 na mednarodnem dogodku BETT 2014 v Londonu in spoznate novosti, ki jih pripravlja SMART Technologies. Kot uradni predstavniki iz Slovenije vas bomo popeljali po razstavnem prostoru in vam predstavili novitete. Hkrati pa si ob predhodni rezervaciji lahko ogledate še primere dobre prakse, šole s SMART interaktivno opremo. Kliknite za več informacij.


bett 2014bett 2014  30 let


25.9.2013 - SMART je najavil, da bo v začetku leta 2014 prišlo do velike spremembe. Na področju povezovanja učencev, njihovih naprav in učnega okolja v eno celoto je SMART razvil novo programsko opremo.

S pomočjo nove SMART amp™ programske opreme bo učencem in učiteljem omogočeno sodelovanje preko poljubnih naprav, kot so tablični računalniki, mobilni telefoni, prenosniki itn. s katerimkoli operacijskim sistemom (Apple , Android, Windows, Linux…).

Programska oprema v obliki spletne aplikacije bo tako omogočala povezavo interaktivne table SMART s poljubno  učiteljevo napravo in napravami njihovih učencev v realnem času. Učitelji bodo lahko postavljali vprašanja in vsak učenec bo lahko naj odgovoril kar preko svoje naprave. Prav tako bo omogočena izmenjava različnih dokumentov, prosojnic  itd. Na ta način bo poučevanje lahko potekalo še na višjem nivoju interaktivnosti in do uporabnikov občutno bolj prijazno.

Vzrok za takšno potezo je SMART Technologies, ki ima več kot 20 let izkušenj na področju razvoja visokih tehnologij za izobraževanje, napravil zaradi potreb na tržišču. Hiter vzpon mobilnih naprav in njihova prisotnost pri uporabnikih sta v zadnjem času temeljito spremenila navade ljudi.

Raziskava je pokazala da želi 69% anketiranih učencev, dijakov in študentov uporabljati več tehnologije, predvsem učnih pripomočkov pri podajanju snovi v razredu. Kar 74% anketiranih učiteljev oz. predavateljev pa se je strinjalo, da bi vpeljava mobilnih naprav pri podajanju snovi povečala vključevanje v proces učenja.


12.9.2013 - Predstavitev SMART na medgeneracijskem zavodu YPSILON - za skupno prihodnost.

V Ljubljani je povsem na novo zaživel »Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijski center«, ki je nastal kot plod sodelovanja Zavoda Ypsilon, projekta Simbioza in Zavarovalnice Triglav. Otvoritev je z nagovorom odprl predsednik Republike Slovenije, Borut Pahor. Omenjeni center je prvi medgeneracijski center v Ljubljani, ki bo nudil prostor za stik med različnimi generacijami in čez celo leto omogočal intenziven prenos različnih znanj.

       

20.5.2013 - Na Mednarodni konferenci SIRikt 2013 smo 17. maja 2013 ob 12h izžrebali srečnega dobitnika dokumentne kamere SMART SDC-330. Izžrebali pa smo tudi nekaj manjših nagrad med katerimi smo izžrebali srečne nagrajence licence programske opreme SMART Math Tools. Seznam nagrajencev si lahko ogledate na tej strani.

 

29.4.2013 - Obiščite nas na mednarodni konferenci SIRikt v Kranjski Gori, 15. do 17. maja 2013. SIRikt je konferenca, ki usmerja prihodnost izobraževanja s področja informacijsko-komunikacijske tehnologije. Informira, ozavešča, izobražuje in usposablja strokovne delavce v  VIZ in raziskovalce o smiselni uporabi informacijsko-komunikacijske tehnologije v izobraževalne namene. Konferenca je del poti do e-kompetentnih šol, ki v učilnice prinašajo pouk 21. stoletja.

26.4.2013 - Preberite članek iz revije Kapital. Članek govori, kako lahko z uvedbo SMART interaktivne tehnologije drastično povečate svojo učinkovitost. 

11.4.2013 - Obiščite nas na mednarodnem Finančnem sejmu Kapital, ki bo 24. in 25. aprila v Cankarjevem domu, v Ljubljani. Vljudno vabljeni!

10.4.2013 - Podjetje RoLAN d.o.o. je postalo edini pooblaščeni zastopnik za izdelke podjetja SMART Technologies v Sloveniji.


Starejše objave:

10.5.2012 - Eden vodilnih distributerjev tehnologij v Veliki Britaniji Stejles Limited je svoje delovanje razširil na področje jugovzhodne Evrope. S podjetjem Smart so podpisali pogodbo o distribuciji v Sloveniji, Albaniji, BiH, Srbiji, Makedoniji, Črni gori ter na Hrvaškem in Kosovu. Sedež regionalnega centra so danes odprli v Mariboru.