Pokličite nas:  082 800 666 ali 02 300 0 700 / info@interaktivni.si

Lep pozdrav

SMART Board 6065-HD Povečava

Akcija

SMART Board 6065-HD

SMART je predstavil popularno serijo 6000 še v izvedbi z nižjo, Full HD ločljivostjo in BREZ vgrajenega PC Kapp IQ modula, po dostopnejši ceni. Možno je dokupiti Kapp IQ modul, lahko pa se odločite za vgradnjo Windows PC.

Ni na zalogi

Redna cena: 2.290,00 €

1.999,00 €

Cena brez DDV

Šifra: 6065HD

Garancija 5 let

Ugodno financiranje

Izobraževanja

Montaža in servis

Pokličite za svetovanje

 

Prelistajte nov katalog

Vprašaj za ponudbo

 

Opis izdelka

Podrobnosti

Interaktivni zaslon SMART Board 6065HD je namenjen za srednje velike učilnice. S svojim visoko kontrastnim zaslonom in Full HD ločljivostjo zagotvalja kvaliteten pogled na predstavitve tudi ob svetlejših pogojih.

S podporo na več dotikov hkrati omogoča, da na njem lahko deluje več uporabnikov skupaj ali vsak zase.

Ker je interaktivna rešitev kot je interaktivni zaslon SMART Board 6065HD zasnovana na ploskem zaslonu, za sliko ni več potreben projektor. To pomeni, da ni stroškov žarnice in vzdrževanja. Življenska doba aktualnih LCD-zaslonov presega 50.000 ur.

Ima možnost vgradnje modula kapp IQ (na voljo posebej) za popolno sodelovanje med vami in učenci. Komunikacija lahko poteka enosmerno ali dvosmerno med vami in kar do 250 uporabniki, ki lahko pri predstavitvi sodelujejo od kjerkoli na svetu, kjer je internet. Lahko pa namesto kapp IQ modula vgradite tudi Windows 10 PC (na voljo posebej).
 
Z uporabo tablice, pametnega telefona, prenosnika ipd. lahko uporabniki pišejo na takorekoč isto virtualno površino. Vsako dejanje je takoj vidno vsem, ki imajo dostop do vsebine.
 
Učitelj lahko pošlje udeležencem povabilo po elektronski pošti, v katerem je povezava na sejo. Uporabniki na svojih napravah ne potrebujejo prednameščene programske opreme, saj seja poteka preko spletne aplikacije znotraj internetnega brskalnika.
 
Na velikem 65'' zaslonu lahko s povezavo na vaš računalnik uporabljate svojo programsko opremo (Power Point, Excel, Word, Autodesk, internet brskalnik...) in uporabljate digitalno črnilo za zapisovanje opomb, skic itd...
 
S pomočjo priložene programske opreme SMART Notebook 17 lahko učitelj pripravo napišejo doma in jo pošljejo v oblak, do katerega lahko dostopajo iz katerekoli SMART kapp IQ naprave, brez da bi zato morali nanj priključiti svoj računalnik.

Zaslonu SMART Board 6065 je priložena programska oprema SMART Learning Suite ki vključuje:

  • SMART Notebook in za obdobje 1 leta še posodobitve programske opreme in vse dodatke (Geogebra, Maestro, Youtube...)
  • SMART Lesson Activiy Builder
  • SMART Amp

Preberite si več o programski opremi TUKAJ...

Tehnične podrobnosti

Tehnične podrobnosti

Diagonala table 65" - 165,1 cm
Ločljivost table Full HD - 1920 × 1080
Dimenzije table 150.8 cm × 97,8 cm × 12 cm
Garancija 3 leta
Blagovna skupina SMART

Dokumenti

PDF Dokumenti:

Ni priloženih dokumentov.

Video

Video: