Pokličite nas:  082 800 666 ali 02 300 0 700 / info@interaktivni.si

Lep pozdrav

SMART Board 885 Povečava

SMART Board 885

Najvišji razred vrhunskih interaktivnih tabel serije 800 za aktivno sodelovanje učencev in interaktivno učenje v vaših učilnicah. Kombinacija možnosti upravljanja s pomočjo pisala ali dotikov s prsti na DViT tehnologiji – pametni zaznavi s pomočjo vgrajenih 4 posebnih videokamer. Interaktivna tabla SB885 vam ponuja najboljšo tehnologijo in izjemno dodano vrednost pri interaktivnem učenju. Izdelana je z namenom, da zadovolji najzahtevnejše uporabnike. Omogoča uporabo do 4 uporabnikom hkrati. Diagonala zaslona meri 87'' – 221 cm v razmerju 16:10. Vključuje 2 pisali ter brisalko. Podpira operacijske sisteme Windows, Mac in Linux.

Na zalogi

3.245,00 €

Cena brez DDV

Šifra: SB 885

Garancija 5 let

Ugodno financiranje

Izobraževanja

Montaža in servis

Pokličite za svetovanje

 

Prelistajte nov katalog

Vprašaj za ponudbo

 

Opis izdelka

Podrobnosti

Sodelovanje na najvišjem nivoju s podporo več dotikov hkrati

Serija tabel SMART Board 800 omogoča brezmejno hkratno uporabo kar 4 uporabnikom. Uporabniki lahko hkrati s svojimi prsti ali pisali pišejo, rišejo in si med seboj izmenjujejo vsebine oz. na jih hkrati sodelujejo. Lahko pa 2 uporabnika hkrati uporabljata tablo s polno potezno podporo obeh rok. To pomeni, da lahko porabijo več časa za hkratno sodelovanje in manj za čakanje v vrsti. Vse to vam tabla serije 800 omogoča brez dodatnih orodij ali menijev. Uporabniki preprosto pristopijo do table in delajo.

Potezna zaznava – upravljajte vsebine kar z vašimi prsti

Z več prstno potezno zaznavo lahko skupine uporabnikov med seboj sodelujejo na nov navdušujoč način. Kar se odraža na bolj poglobljenem interaktivnem doživetju. Uporabniki lahko s svojimi prsti na obeh rokah premikajo objekte po celotni površini, jih vrtijo, povečujejo ali uporabljajo še druge potezne funkcije, ki jih omogoča operacijski sistem Windows ali Mac.

Zaznavanje objektov – naredi zadeve neverjetno lahke

Tehnologija za zaznavanje objektov, ki se dotikajo table poskrbi, da lahko počnete stvari na čim bolj naraven način. To pomeni, da npr. s pisalom narišete objekt, ga nato s prstom premaknete na želeno mesto ter ga z pestjo izbrišete. Vse to brez, da bi morali med tem pritisniti kakšno tipko ali izbrati kakšen meni oz. orodje.

Združevanje preprostosti table z močjo računalnika in projektorja

Tabla serije 800 se s pomočjo vašega računalnika poveže s projektorjem za prikaz namizja na interaktivni tabli. Nato lahko upravljate aplikacije na tabli, predvajate predstavitve, brskate po internetnih straneh, pišete zapiske z digitalnim črnilom in shranjujete svoje delo za kasnejše podajanje učne snovi itd. Interaktivna tabla serije 800 vključuje tudi inovativno programsko opremo SMART Notebook, napredno sodelovalno učno programsko opremo, ki vam pomaga ustvariti, izdelati, upravljati in vplivati na potek interaktivne učne ure.

Shranite in svoje delo delite z drugimi

Z inovativno priloženo programsko opremo SMART Notebook lahko zajamete in shranite vse elemente, ki so nastajali med vašim podajanjem učne snovi. Zapiske, slike, video datoteke, izrezke strani (screenshots) itd. lahko shranite v različne aplikacije kot so Power Point, Word, Excel, AutoCAD… Program pa omogoča, da že med samim predavanjem pošljete ustvarjeno gradivo na e-maile vaših slušateljev.

Del skupine izdelkov SMART classroom  

Serija 800 je ustvarjena kot del skupine SMART clasroom – pametna učilnica. Tako lahko v sodelovanje povežete druge projektorje in ostale produkte SMART, kot so SMART Document Camera – digitalni grafoskop, SMART Response interactive odzivne sisteme in ostale dodatke, kot so prenosno stojalo, brezžična Bluetooth povezljivost itd.

Tehnične podrobnosti

Tehnične podrobnosti

Diagonala table 87" - 221 cm
Ločljivost table 4000 x 4000
Dimenzije table 199,4 cm x 130 cm x 16,5 cm
Povezava table USB 2.0
Garancija 2 leti ( + 3 leta ob registraciji )
Blagovna skupina SMART

Dokumenti

PDF Dokumenti:

Ni priloženih dokumentov.

Video

Video:

Ni video vsebin.