Pokličite nas:  082 800 666 ali 02 300 0 700 / info@interaktivni.si

Lep pozdrav

SMART Board 480 s projektorjem Epson EB-670 Povečava

Akcija

SMART Board 480 s projektorjem Epson EB-670

Vstopni razred vrhunskih interaktivnih tabel. Dotik s prsti in priloženim pisalom. Stroškovno učinkovita rešitev vam ponuja zanesljivo tehnologijo in izjemno dodano vrednost pri interaktivnem učenju. Velikost table 77'' – 195,6 cm (4:3). Podpira operacijske sisteme Windows in Mac. Omogoča 2 hkratna dotika (dual-touch). Priložen namenski projektor z ultra širokokotno projekcijo in izjemno svetlo sliko - Epson EB-670

Ni na zalogi

Redna cena: 2.445,00 €

1.429,00 €

Cena brez DDV

Šifra: sb480-epson

Garancija 5 let

Ugodno financiranje

Izobraževanja

Montaža in servis

Pokličite za svetovanje

 

Prelistajte nov katalog

Vprašaj za ponudbo

 

Opis izdelka

Podrobnosti

Odličen interaktivni sistem in hkrati stroškovno učinkovita rešitev

Impresivni uvod v digitalno učenje vam zagotavlja interaktivna tabla SMART Board 480, ki ponuja naravno, na dotik občutljivo funkcionalnost. Ta omogoča preprosto uporabo tako za učence in učitelje, kot tudi ostale uporabnike. Kot vse interaktivne table SMART Board, je tudi model 480 del celovite rešitve, ki vključuje podporo, profesionalni razvoj, učne vsebine in obstoječo skupnost uporabnikov. Interaktivna tabla SMART Board 480 je prava izbira za učitelje in učence kot uvod v aktivno vključitev napredne interaktivnosti, v poučevanje ter medsebojnega sodelovanja na višjem nivoju.

Združevanje uporabnosti table z močjo računalnika in širokokotnega projektorja

Tabla serije 480 se s pomočjo vašega računalnika poveže s projektorjem za prikaz namizja na interaktivni tabli. Nato lahko upravljate aplikacije na tabli, predvajate predstavitve, brskate po internetnih straneh, pišete zapiske z digitalnim črnilom in shranjujete svoje delo za kasnejše podajanje učne snovi itd. Interaktivna tabla serije 480 vključuje tudi inovativno programsko opremo SMART Learning Suite, ki združuje izjemno močna programska orodja:

  • SMART Notebook - napredna sodelovalna učna programska oprema, ki vam pomaga ustvariti, izdelati, upravljati in vplivati na potek interaktivne učne ure.
  • SMART Lesson Activity Builder- ustvarite interaktivno zabavno učno vsebino v manj kot 5 minutah
  • SMART Amp - interaktivna učilnica v oblaku z vsemi interaktivnimi orodji. Omogoča vam sodelovanje od koderkoli s pomočjo računalnika, prenosnika, tablice, telefona...

 Preberite si več o programski opremi TUKAJ...

Naravna občutljivost na dotik je ključnega pomena

Ključ do interaktivne table SMART Board 480 je dotik. Učitelji in učenci lahko pišete, brišete, premikate predmete in upravljate aplikacije z uporabo prstov ali pisal.

Učno gradivo lahko predstavite z veliko, živahno sliko. Učenci lahko interaktivno sodelujejo s premikanjem črk, številk, besed in slik s svojimi prsti. V teh in drugih načinih, interaktivna tabla SMART Board serije 480, izpolnjuje potrebe po vizualnih in gibalnih učinkih. Prav tako izboljšuje dostopnost za učence s posebnimi potrebami, saj jim omogoča, da lažje vidijo, berejo in upravljajo z učnimi vsebinami.

 

Vsebine so ključ do kakovostne in hitre priprave učne ure

Bogata galerija v SMART Learning Suite vam ponudja številne možnosti za hitro izdelavo interaktivne ure. Z vsemi interaktivnimi rešitvami SMART, med katere spada tudi serija 480, pa imate možnost brezplačno dostopati do preko 60.000 interaktivnih vsebin na portalu exchange.smarttech.com. Tukaj najdete že izdelane interaktivne ure na področju matematike, geografije, biologije, fizike in vseh ostalih predmetov. Služijo vam lahko kot brezplačni vir vaše interaktivne ure ali kot ideja za izdelavo ali predelavo vaše lastne vsebine.

 

Vrhunski projektor z ultra širokokotno projekcijo

Epson EB-670 je 3LCD projektor za izjemno kratke razdalje z osnovno ločljivostjo XGA (1024 x 768).

Diagonalo slike 77'' oz 196 cm projicira iz ekstremno kratke oddaljenosti le 22 cm od projekcijske površine. S priloženim zidnim nosilcem je idealna rešitev projekcije na interaktivno tablo. Zaradi izjemna biližine projekcije je s svojo izjemno visoko svetilnostjo 3100 ANSI lumnov primeren za tudi najbolj zahtevne svetlobne pogoje. Zaradi projkecije pod zelo ostrim kotom so praktično odpravljene sence, ki padajo čez uporabnika. Prav tako močna svetloba predavateljem ne sveti v oči.

Projektor ima 3 leta garancije.

Tehnične podrobnosti

Tehnične podrobnosti

Diagonala table 77" - 195.6 cm
Ločljivost table 32000 x 32000
Dimenzije table 160,5 cm x 127,2 cm x 12,8 cm
Povezava table USB 2.0
Ločljivost projektorja 1024 x 768
Svetilnost projektorja 3100 ANSI
Kontrast projektorja 14.000:1
Priključki projektorja HDMI, VGA, AV, RJ45
Žarnica projektorja do 5000 ur
Garancija 2 leti tabla, 3 leta projektor (žarnica 1 leto oz. 2000ur)
Blagovna skupina SMART

Dokumenti

Video

Video:

Ni video vsebin.

Dostava

Ne veste kako bi odpeljali kupljene izdelke?

Brez skrbi, kupljene izdelke vam v najkrajšem možnem času dostavimo.

Dostava

Priporočamo...