Pokličite nas:  082 800 666 ali 02 300 0 700 / info@interaktivni.si

Lep pozdrav

SMART Board 480 Povečava

SMART Board 480

Vstopni razred vrhunskih interaktivnih tabel serije 400 za aktivno sodelovanje učencev in interaktivno učenje v vaših učilnicah. Učenci in učitelji lahko uporabite prilagojeno pisalo ali pišete kar s prsti. Stroškovno učinkovita in uporabna interaktivna tabla SB 480 nudi zanesljivo tehnologijo in izjemno dodano vrednost pri interaktivnem učenju. Velikost table 77'' – 195,6 cm z razmerjem stranic 4:3. Podpira operacijske sisteme Windows in Linux. Z nameščeno različico Windows 7 in priloženo programsko opremo SMART Notebook lahko uporabljate funkcionalnost 2 hkratnih dotikov (multi-touch). Brez projektorja. Priloženo je 1 pisalo.

Na zalogi

1.055,00 €

Cena brez DDV

Šifra: SB480

Garancija 5 let

Ugodno financiranje

Izobraževanja

Montaža in servis

Pokličite za svetovanje

 

Prelistajte nov katalog

Vprašaj za ponudbo

 

Opis izdelka

Podrobnosti

Interaktivno učenje se začne tukaj

Impresivni uvod v digitalno učenje vam zagotavlja interaktivna tabla SMART Board 480, ki ponuja naravno na dotik občutljivo funkcionalnost. Ta omogoča preprosto uporabo tako za učence in učitelje, kot tudi ostale uporabnike. Kot vse interaktivne table SMART Board, je tudi model 480 del celovite rešitve, ki vključuje podporo, profesionalni razvoj, učne vsebine in obstoječo skupnost uporabnikov. Interaktivna tabla SMART Board 480 je prava izbira za učitelje in učence kot uvod v aktivno vključitev napredne interaktivnosti v poučevanje ter medsebojnega sodelovanja na višjem nivoju.

Združevanje preprostosti table z močjo računalnika in projektorja

Tabla serije 480 se s pomočjo vašega računalnika poveže s projektorjem za prikaz namizja na interaktivni tabli. Nato lahko upravljate aplikacije na tabli, predvajate predstavitve, brskate po internetnih straneh, pišete zapiske z digitalnim črnilom in shranjujete svoje delo za kasnejše podajanje učne snovi itd. Interaktivna tabla serije 480 vključuje tudi inovativno programsko opremo SMART Notebook, napredno sodelovalno učno programsko opremo, ki vam pomaga ustvariti, izdelati, upravljati in vplivati na potek interaktivne učne ure.

Občutljivost na dotik je ključnega pomena

Ključ do interaktivne table SMART Board 480 je dotik. Učitelji in učenci lahko pišete, brišete, premikate predmete in upravljate aplikacije z uporabo prstov ali pisal.

Učno gradivo lahko predstavite z veliko, živahno sliko. Učenci lahko interaktivno sodelujejo s premikanjem črk, številk, besed in slik s svojimi prsti. V teh in drugih načinih, interaktivna tabla SMART Board serije 480, izpolnjuje potrebe po vizualnih in gibalnih učinkih. Prav tako izboljšuje dostopnost za učence s posebnimi potrebami, saj jim omogoča, da lažje vidijo, berejo in upravljajo z učnimi vsebinami.

Tehnične podrobnosti

Tehnične podrobnosti

Diagonala table 77" - 195.6 cm
Ločljivost table 4000 x 4000
Dimenzije table 160,5 cm x 127,2 cm x 12,8 cm
Povezava table USB 2.0
Garancija 2 leti (žarnica 2 leti ob registraciji produkta)
Blagovna skupina SMART

Dokumenti

Video

Video:

Ni video vsebin.

Priporočamo...